background

Sunday, April 17, 2011

mnggu yg malang (=_+)

Assalamualaikum...
org study bla tme study week tp aku? 
study week on9 ishk3 ape nk jd
pas2 mula la kalut nk bca bku bla nk dkat exam...
pas2 nebes xtntu pasal sbb xbc buku..
pas2 tettt trus mati haish...
da la stress ngan miss MAF 
ari 2 ms kuiz, si peah nie nk tiru aku...
mula2 aku mmg xmaw bg kot...
tp oleh  krana dsebabkan hati aku yg suci lg bersih nie..bg la dia tiru...tp, yg xtahan lg 2,
dia trus rembat amek aku pnya paper....(ngok tul la!! ) 
alkisahnye, miss MAF nmpak ms dia nk bg blik krtas aku 2...
dan miss MAF 2  pown mrah km....tp, yg peliknye lg si miss ni cam mrah kat aku sorang je...
aku nie plak jnis bla org mrah aku, aku snyap je...*tp lam hati?? 
serius aku sngt bengang kat si peah n miss 2..
last skali dia bg kosong kat kuiz aku...dang!!!
yg si peah nie duk ckap... '' miss, bg jela sy je yg kosong....dia xslah''
aku ms 2 snyap je....rsa xde mood gla...da la ssh pyah aku duk wat kuiz tue n da rsa confident aku leh wat...
last2 kosong!!! ilek!! zero!! sedihnye hnya Allah shaja yg tahu :(
lpas tue, tb la test MAF (cost accounting, ntah btul ke x)
ok...serius soklan dia xssah, tp xtaw nape aku xleh wat..
mayb sbb aku xde mood bla dpt mrkah kosong tuk kuiz MAF.
again, aku kn lg! aku gelak kat diera, sbb ms 2 dia duk garu2 kpala dia...pas2 wat muka blur...
miss MAF nmpak la aku duk gelak 2...den, dia trus dtg bg warning kat aku...
miss : awk gelak ngan sape td?
aku : sy gelak kat org td
miss : awk meniru lg ke?
aku : (ngan muka pelik) miss, sy gelak kat kwn sy sbb dia garu2 kepala je...yg 2 pown slah ke miss??
miss : ok...tp lain kali jngn meniru lg...sy nmpk je, sy bg kosong tuk test...dah la kuiz awk dah kosong..
den, trus dia blah...
*dlm hati aku duk mrah2 kat miss tue...
ape psal dia duk aim aku plak?? sdngkan lam hal kuiz tue si peah yg slah!!!
dah la aku xleh wat miss 2 g tmbah lg ngan kata2 HIKMAT dia 2... 
haihhh~~ sabo jela...
ape bleh buat, nsib xmnyebelahi kan?
sume duk ckap sbar jela....mmg, xde sape yg leh fham situasi sbnar kan?
aku ingt takat 2la...tp semlm bla test FAR (akaun) ade plak si minah nie nk tiru aku...
da la dak repeat, xknal ngat plak 2...pas2 main rembat krtas org plak...
eh2, aku lekuk ko baru taw! sep baik aku baik taw..
dah la aku mula trauma nk bg org tiru..@$#$@#
sakitnye hati~~
tp, nsib baik la puan 2 xnmpak...kalo tak...
aku guling2 kat lam klas 2..huhu (T_T)
lam ms yg sma jgak, kwan aku sorang nie duk marah, merajuk ngan aku...
aku mnta maaf...sori sngt2...aku xsngaja kot...
prlu ke amek serius ngan bnda2 kecik2 cam2?
haihhh...ape la nasib :(

p/s : ssh nak cari sahabat yg baik kan??

3 comments:

  1. Sabaq ja lah kawan uii..
    FIGHTING !!

    ReplyDelete
  2. yuyu : ahah bersabaq jela yg mmpu :)
    ejan : awat duk jd ajaq2 gu2? haha

    ReplyDelete